PRODUCTIVE ENVIRONMENT
– ILMANKOSTUTUSRATKAISUJA

ISO SERTIFIKAATIT
9001, 14001, 22000 HACCP
TAKAA TURVALLISEN JA
LAADUKKAAN TUOTTEEN

Tuotteet

Suorakostutus huoneilmaan

Suunnitelemme ja toteutamme ratkaisuja korkeapainekostutuksella huoneilmaan ja kanavakostutukseen.

Jotta voimme tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja perustuvat tuotteemme modulaarisiin osiin. Tavoitteena on aina parantaa tuotannon sujuvuutta ja tiloissa työskentelevien ihmisten olosuhteita.

Lue lisää teknologiasta tuotteidemme takana

Kanavakostutus AHU

Suunnitellemme ja toteutamme kostutusratkaisuja myös IV-koneisiin. Airtec AHU kostutusratkaisu voi säätyä vuodenajan mukaisiin muuttuviin kapasiteettitarpeisiin moduloivan 7-portaisen säätönsä ansiosta. Tarvittava kostutuskapasiteetti muuttu jatkuvasti vuorokauden aikana. Tästä syystä nopeasti muuttuva säätö on tärkeää, jotta kosteus pysyy tasaisena ja sumutettua vettä ei mene viemäriin.

AHU järjestelmä toimii kahdessa vaiheessa. Ensin haihdutus ilmaan sumutetusta vedestä ja toiseksi haihduttamalla pisaranerotuskennosta. Molemmissa vaiheissa on tarkka säätö tavoitekosteuden mukaan.

Näin viemäriin menevän haihtumattoman veden määrä on minimi ja kosteuden tuoton tasaisuus ja oikeellisuus on taattu. Kaksivaiheisuus takaa tehokkuuden vain 1 m kostutuskanavan pituudella.

Katso demovideo

RO Käänteisosmoosio vedenpuhdistus

Valmistamamme käänteisosmoosio (RO) laitteistot ovat oikea ratkaisu erittäin puhtaan veden vaatimuksiin.

Käänteisosmoosio on veden suodatusprosesi joka poistaa 98% veteen liuonneista suoloista ja kiintoaineista sekä jopa 100% bakteereista.

Osmoottistapainetta suurempi paine erottaa veteen liounneet epäpuhtaudet puoliläpäisevänkalvon avulla. Vain puhdas vesi läpäisee kalvon samalla kun kiintoaineet jäävät kalvon toiselle puolelle, josta ne johdetaan automaattisesti viemäriin.

katso listaus RO-laitteistoista asiakkaillamme

Huolto

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pyrimme toteuttamaan pitkäikäisiä laitteistoja kustannustehokkaasti.

Voimme tarjota laitteistoille myös kiinteähintaisen huoltosopimuksen. Laitteistonne saa näin asiantuntevan ennakoivan huollon ja nopea avun mahdollisissa ongelmatilanteissa.  Mahdolliset säätö-ja muutostarpeet on helppoa ja kustannustehokasta toteuttaa sopimushuoltojen yhteydessä. Näin asiakas saa täyden hyödyn investoinnilleen ja uusimman tieto-taidon käyttöönsä. Jokaisesta laitteistosta ylläpidetty historiatieto auttaa sopimushuollon suunnittelussa ja toteutuksessa. Airtec on ymmärtänyt, että toimivat laitteistot ovat parasta mainosta.

Hyvin varustetut huoltoautomme ovat tienpäällä jatkuvasti – ota yhteyttä.

Download Kontakt