PRODUCTIVE ENVIRONMENT
– ILMANKOSTUTUSRATKAISUJA

ISO SERTIFIKAATIT
9001, 14001, 22000 HACCP
TAKAA TURVALLISEN JA
LAADUKKAAN TUOTTEEN

Yritys

Airtec A/S

Airtec A/S on perustettu 1986. Tänä päivänä olemme yksi johtavista kostutus- ja vedenkäsittelylaitteistojen toimittajista.

Asiakkainamme on niin isoja kansainvälisiä yritysryhmiä, kuin pieniä paikallisia yrityksiäkin.

Laaja jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Euroopan ja osia Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta. Yhtiömme pääkonttori sijaitee Luoteis-Jyllannissa Tanskassa.

Tuottava ympäristö

Tavoitteemme on parantaa tuotannon tehokkuutta ja laatua. Sen teemme tasaamalla ilmankosteuden vaihteluita.

Varmistamme ilmanolosuhteet joissa tuotanto voi toimia sujuvasti ja työntekijöillä on terveellinen ilma hengittää. Tämä pidetään vuodenajasta riippumatta ja vähennetään näin tuotantoon vaikuttavia muuttujia.

Tarjoamme osaamisemme teille, jotta saavuttaisitte tuotantotavoitteenne jatkossakin.

“ISO” Asenne

Tavoitteemme on maksimoida tuotteidemme tehokkuus ja toiminnallisuus pitkällä aikavälillä. Tuottava elinkaariajattelu on meille tärkeää.

Valmistamme tuotteemme olosuhteissa joita kontrolloidaan ISO 9001 Quality, ISO 14001 Environment and ISO 22000 HACCP.

Projektikonsultointi

Onnistunut ilmankostutustoteutus vaatii aina läheistä keskusteluyhteyttä asiakkaan, myynnin, valmistuksen ja asennusryhmän kanssa.

Alussa kerätään mahdollisimman kattavasti tietoa asiakkaan tarpeista ja olosuhteista. Tässä vaiheessa kommunikointi asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Roolimme on kaivaa esille kaikki olleellinen tieto, jotta voimme toimittaa parhaan mahdollisen ratkaisun. Pyrkimyksenä on ylittää asiakkaan odotukset.

Download Kontakt